Financieringen

U ziet uzelf al varen op de zee of racen in de bergen. Met een cocktail in de ene hand en een fles zonnebrand in de andere of met beide handen om een strak, leren stuur. In de warme zon of juist in de koelte van airco. Het geluid van de golven of de geur van een spiksplinternieuwe auto. Wilt u geld lenen voor een mooie boot of nieuwe auto? Of heeft u juist wat extra geld nodig om een carport te bouwen om die mooie nieuwe auto onder te zetten? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag met een passende financiering.
 

Betrouwbaar en voordelige tarieven

Er zijn talloze mogelijkheden voor een financiering van een aankoop, verbouw of zelfs voor de restschuld van uw woning. Voor u als consument is het vaak moeilijk daar een keuze uit te maken. Vooral als u bedenkt dat de grotere banken meestal erg hoge rentes hanteren. Wij werken met betrouwbare geldverstrekkers met aantrekkelijke rentes en voorwaarden en helpen u graag bij het kiezen van een lening die past bij uw situatie en wensen.
 

Overstappen van financiering?

Misschien heeft u in het verleden al een aankoop of financiering gedaan en betaalt u nu al jaren een te hoge rente. Ook dan helpen we u graag. In veel gevallen is het mogelijk om uw bestaande financiering over te sluiten naar een andere geldverstrekker met lagere rentes en betere voorwaarden. 
 

 
    Hypotheken

U heeft uw droomhuis gevonden! En nu? Wij zorgen er graag voor dat het op papier net zo goed zit als met uw gevoel.
 

 Lees meer
   Verzekeringen

Oeps! Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorgeloos ervan op aan kunnen dat alles, altijd en overal voor u geregeld wordt? Dan bent u bij Hendriks Financiële Diensten aan het goede adres.

 Lees meer
   Financieringen

Geld lenen voor een mooie boot, nieuwe auto, of een carport om die mooie nieuwe auto onder te zetten? Wij zoeken graag een bijpassende lening voor u met lage rente.

 Lees meer
   Over HFD

De persoon achter Hendriks Financiële Diensten is Henk Hendriks. Een doorgewinterde, flexibele adviseur met jarenlange ervaring en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Hij helpt u graag met elk (financieel) vraagstuk verder.

 Lees meer
   Maak een afspraak

Wilt u advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Volle agenda? Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever bezoek aan huis? Ook dat is geen probleem. U vraagt, wij draaien!  
 

 Lees meer
 

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP Dronryp

   0517 384 420
  info@hendriksfinancielediensten.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953
©2020 Hendriks Financiële Diensten | Realisatie: WIE internet en vormgeving