Hypotheken

U heeft uw droomhuis gevonden! En nu? U verhuist het liefst vandaag nog, maar eerst zal er het één en ander geregeld moeten worden. Een huis kopen houdt namelijk meer in dan alleen uw handtekening onder het koopcontract zetten.
 

Zorgeloos wonen

Wij zorgen er graag voor dat het op papier net zo goed zit als met uw gevoel. Zodat u uiteindelijk met datzelfde positieve gevoel op de bank kunt genieten van uw nieuwe (t)huis. Zorgeloos wonen; dat is waar wij, van HvdH Financiële Diensten, naar streven.
 

Bestaande hypotheek veranderen

Woont u al in uw droomhuis, maar heeft u uw twijfels over uw hypotheek? Wilt u uw hypotheek oversluiten vanwege een lagere rente? Of wilt u weten welke opties er zijn voor het verhogen of verlagen van uw hypotheek? Ook dan springen we bij, zodat u zorgeloos kunt blijven wonen!
 

Hypotheek afsluiten

Samen gaan we op zoek naar een hypotheek die past bij uw situatie. Zo zoeken wij bijvoorbeeld voor u uit welke van de meer dan dertig hypotheekverstrekkers in Nederland bij u past. Bij deze zoektocht houden we rekening met uw huidige situatie, toekomstwensen en bekijken en vergelijken we de rentes en voorwaarden van elke hypotheekverstrekker. Daarnaast zoeken we onder andere uit welke hypotheekvorm het beste bij u past en voor welke periode uw rente het best vastgezet kan worden.
 

Serviceabonnement

Voor de volle honderd procent ontzorgd worden op financieel vlak? Dan past ons serviceabonnement goed bij u. Uw gehele financiële situatie, bijvoorbeeld ook belastingaangiftes en het kindgebonden budget, wordt van A tot Z geregeld. U heeft er geen omkijken meer naar.
 

little tikes trampoline | top 10 trampoline | skywalker trampoline | little tikes 7' trampoline | trampoline 2017 | best trampoline | Trampoline Guide | best camping tents | best trampoline | Best Trampoline Reviews | best sleeping bag | best portable gas grill

 
    Hypotheken

U heeft uw droomhuis gevonden! En nu? Wij zorgen er graag voor dat het op papier net zo goed zit als met uw gevoel.
 

 Lees meer
   Verzekeringen

Oeps! Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorgeloos ervan op aan kunnen dat alles, altijd en overal voor u geregeld wordt? Dan bent u bij Hendriks Financiële Diensten aan het goede adres.

 Lees meer
   Financieringen

Geld lenen voor een mooie boot, nieuwe auto, of een carport om die mooie nieuwe auto onder te zetten? Wij zoeken graag een bijpassende lening voor u met lage rente.

 Lees meer
   Over HFD

De persoon achter Hendriks Financiële Diensten is Henk Hendriks. Een doorgewinterde, flexibele adviseur met jarenlange ervaring en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Hij helpt u graag met elk (financieel) vraagstuk verder.

 Lees meer
   Maak een afspraak

Wilt u advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Volle agenda? Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever bezoek aan huis? Ook dat is geen probleem. U vraagt, wij draaien!  
 

 Lees meer
 

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP Dronryp

   0517 384 420
  info@hendriksfinancielediensten.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953
©2020 Hendriks Financiële Diensten | Realisatie: WIE internet en vormgeving