Klachtafhandeling

Niets is leuker en geeft ons meer voldoening dan een goede samenwerking met jou als klant. Informeren, adviseren en besluiten nemen, lopen dan soepel in elkaar over en dat leidt tot tevredenheid aan beide kanten. Tegelijkertijd weten wij ook dat dit niet altijd lukt. Er kan om verschillende redenen een gevoel van ontevredenheid ontstaan die een goede samenwerking in de weg staat.

Ben je om één of andere reden ontevreden, laat het ons weten ! We kunnen dan proberen het zo goed mogelijk op te lossen.

Je opmerking of klacht
Je kunt je opmerkingen of klachten mondeling of schriftelijk richten aan :

Hendriks Financiële Diensten
T.a.v. Henk Hendriks
E-mail adres: info@hendriksfinancielediensten.nl
De Alde Mar 30
9035 VP  Dronryp
0517 – 384420

Je ontvangt in ieder geval binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging, waarin ook wordt uitgelegd wat de verdere procedure is.

Onafhankelijk Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Gelukkig zijn we in staat de meeste klachten of opmerkingen naar volle tevredenheid op te lossen. Maar er kunnen ook situaties zijn waar we er niet uitkomen. Blijft je klacht bestaan dan is er het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, in het kort Kifid. Dit instituut is een erkende en onafhankelijke instelling. Hier kun je je klacht laten toetsen. De termijn, waarbinnen je je klacht bij dit klachteninstituut kunt indienen is drie maanden nadat wij onze beslissing schriftelijk aan jou kenbaar hebben gemaakt. Uiteraard staat het jou ook vrij je klacht aan de Burgerlijke rechter voor te leggen.

Informatie over Klachteninstituuut Financiële Dienstverlening (Kifid):
www.kifid.nl

Het aansluitnummer, waaronder ons kantoor bij Kifid bekend is:
300.001345

Ons AFM-vergunningnummer:
12003743

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KIFID)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Tel. 0900 - 3552248
E-mail : info@kifid.nl

    Hypotheken

Je hebt je droomhuis gevonden! En nu? Wij zorgen er graag voor dat het op papier net zo goed zit als met je gevoel.
 

 Lees meer
   Verzekeringen

Oeps! Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorgeloos ervan op aan kunnen dat alles, altijd en overal voor je geregeld wordt? Dan ben je bij Hendriks Financiële Diensten aan het goede adres.

 Lees meer
   Wonen

Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag. Als je zo'n keuze maakt, wil je het natuurlijk goed geregeld hebben. Dat begrijpen wij. Om te voorkomen dat je voor onaangename verrassingen komt te staan, begeleiden we je op maat. Of je nu bepaalde zaken zelf wilt regelen of alles uit handen wilt geven, samen bekijken we wat voor jou passend is.

 Lees meer
   Uit elkaar

Scheiden is een emotioneel proces, waarin ook nog van alles geregeld moet worden. Je hebt verdriet, stress, veel vragen en geen idee wat er bij een scheiding komt kijken. Als jij je eigen weg wilt kiezen, dan lopen wij graag een stukje met je mee.
 

louboutin schuhe christian louboutin louboutin schuhe louboutin schuhe outlet louboutin online louboutin deutschland louboutin damen schuhe louboutin pumps louboutin schuhe online louboutin schuhe outlet christian louboutin louboutin schuhe sale christian louboutin louboutin schoenen christian louboutin cheap louboutin uk louboutin shoes online louboutin schoenen christian louboutin christian louboutin sko

 Lees meer
   Over HFD

Hendriks Financiële Diensten wordt gevormd door ons, Henk Hendriks en Carola de Jong. Wij zijn inmiddels doorgewinterde adviseurs met jarenlange kennis van het vak. Ons streven is jou te laten wonen zonder zorgen.

 Lees meer
   Maak een afspraak

Wil je advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Volle agenda? Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever bezoek aan huis? Ook dat is geen probleem. 

 Lees meer
 

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP Dronryp

   0517 384 420
  info@hendriksfinancielediensten.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953
©2020 Hendriks Financiële Diensten | Realisatie: WIE internet en vormgeving