Over Hendriks Financiƫle Diensten

De persoon achter Hendriks Financiële Diensten is Henk Hendriks. Een doorgewinterde adviseur met jarenlange kennis van het vak. Zijn streven? U laten wonen zonder zorgen.
 

Geen haastwerk, maar maatwerk

Goed advies staat centraal en daar moet u de tijd voor nemen. Geen haastwerk, maar maatwerk. U mag binnen onze kantoortijden op elk gewenst moment van de dag binnenstappen, maar wanneer dit voor u niet haalbaar is, zijn wij ook heel flexibel. Liever op avond of in het weekend? Dat kan! Liever een adviseur aan huis? Ook dat is mogelijk. U vraagt, wij draaien.
 

Van A tot Z geregeld

Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd van verschillende specialisten. Zo ook makelaars en notarissen. Makkelijk, want zo kunnen we echt al uw financiële zaken van A tot Z regelen met waar nodig hulp van derden. Wij zijn uw aanspreekpunt en de rest wordt geregeld!
 

Scheidings Advies Netwerk

Daarnaast zijn wij onderdeel van Scheidings Advies Netwerk. Besluit u om te gaan scheiden dan heeft dit veel invloed op uw financiële situatie. Wij weten precies waar u tegen aan kunt lopen en begeleiden u graag in dit proces. U heeft immers al genoeg aan uw hoofd, dus dan is het prettig om te weten dat het financieel goed geregeld wordt.
 

christian louboutin schuhe louboutin schuhe christian louboutin louboutin outlet louboutin schuhe online louboutin schuhe deutschland louboutin damen christian louboutin pumps louboutin online louboutin schuhe deutschland christian louboutin shop louboutin sale louboutin schuhe cheap louboutin shoes louboutin shoes outlet christian louboutin louboutin sale online christian louboutin louboutin schoenen louboutin sko

 
    Hypotheken

U heeft uw droomhuis gevonden! En nu? Wij zorgen er graag voor dat het op papier net zo goed zit als met uw gevoel.
 

 Lees meer
   Verzekeringen

Oeps! Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorgeloos ervan op aan kunnen dat alles, altijd en overal voor u geregeld wordt? Dan bent u bij Hendriks Financiële Diensten aan het goede adres.

 Lees meer
   Financieringen

Geld lenen voor een mooie boot, nieuwe auto, of een carport om die mooie nieuwe auto onder te zetten? Wij zoeken graag een bijpassende lening voor u met lage rente.

 Lees meer
   Over HFD

De persoon achter Hendriks Financiële Diensten is Henk Hendriks. Een doorgewinterde, flexibele adviseur met jarenlange ervaring en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Hij helpt u graag met elk (financieel) vraagstuk verder.

 Lees meer
   Maak een afspraak

Wilt u advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Volle agenda? Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever bezoek aan huis? Ook dat is geen probleem. U vraagt, wij draaien!  
 

 Lees meer
 

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP Dronryp

   0517 384 420
  info@hendriksfinancielediensten.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953
©2020 Hendriks Financiële Diensten | Realisatie: WIE internet en vormgeving