Verzekeringen

Oeps! Een ongelukje zit in een klein hoekje. Zorgeloos ervan op aan kunnen dat alles, altijd en overal  geregeld wordt? Dan bent je bij ons aan het goede adres.
 

Zowel privé als zakelijk goed verzekerd

Goed verzekerd zijn kan een hoop narigheid, geld en stress besparen. Daarom is het belangrijk dat je zowel privé als zakelijk goed verzekerd bent. Dan kun je in alle onderstaande situaties rustig achterover leunen, zonder zorgen, terwijl alles voor je geregeld wordt! 
  • Je zit net even niet op te letten als de auto voor je plots remt. Boem! Botsing. En nu? Hoe kun je straks weer veilig de weg op?
  • Tijdens een heerlijke vakantie in de Spaanse zon ontdek je dat er in je hotelkamer is ingebroken terwijl je op het strand lag te genieten. En nu? Dekt je reisverzekering dit ook?
  • Na een val van de steiger zit je noodgedwongen thuis. Je kunt de komende maanden niet werken en raakt misschien zelfs wel arbeidsongeschikt. De nachtmerrie van elke ZZP-er. En nu? Hoe komt er nu brood op de plank?

Totaal verzekeringspakket

Er zijn tientallen verschillende verzekeringen en nog meer verschillende verzekeraars. Het is begrijpelijk dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig hebben wij helder zicht op alle mogelijkheden en kunnen wij je prima adviseren over de risico's en bijbehorende oplossingen. Wij staan je bij in het totale pakket aan verzekeringen: van levensverzekering tot uitvaartverzekering en van arbeidsongeschiktheid tot aansprakelijkheidsverzekering. Wij zijn er voor al je verzekeringsvragen!

 
    Hypotheken

Je hebt je droomhuis gevonden! En nu? Wij zorgen er graag voor dat het op papier net zo goed zit als met je gevoel.
 

 Lees meer
   Verzekeringen

Oeps! Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorgeloos ervan op aan kunnen dat alles, altijd en overal voor je geregeld wordt? Dan ben je bij Hendriks Financiële Diensten aan het goede adres.

 Lees meer
   Wonen

Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag. Als je zo'n keuze maakt, wil je het natuurlijk goed geregeld hebben. Dat begrijpen wij. Om te voorkomen dat je voor onaangename verrassingen komt te staan, begeleiden we je op maat. Of je nu bepaalde zaken zelf wilt regelen of alles uit handen wilt geven, samen bekijken we wat voor jou passend is.

 Lees meer
   Uit elkaar

Scheiden is een emotioneel proces, waarin ook nog van alles geregeld moet worden. Je hebt verdriet, stress, veel vragen en geen idee wat er bij een scheiding komt kijken. Als jij je eigen weg wilt kiezen, dan lopen wij graag een stukje met je mee.
 

louboutin schuhe christian louboutin louboutin schuhe louboutin schuhe outlet louboutin online louboutin deutschland louboutin damen schuhe louboutin pumps louboutin schuhe online louboutin schuhe outlet christian louboutin louboutin schuhe sale christian louboutin louboutin schoenen christian louboutin cheap louboutin uk louboutin shoes online louboutin schoenen christian louboutin christian louboutin sko

 Lees meer
   Over HFD

Hendriks Financiële Diensten wordt gevormd door ons, Henk Hendriks en Carola de Jong. Wij zijn inmiddels doorgewinterde adviseurs met jarenlange kennis van het vak. Ons streven is jou te laten wonen zonder zorgen.

 Lees meer
   Maak een afspraak

Wil je advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Volle agenda? Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever bezoek aan huis? Ook dat is geen probleem. 

 Lees meer
 

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP Dronryp

   0517 384 420
  info@hendriksfinancielediensten.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953
©2020 Hendriks Financiële Diensten | Realisatie: WIE internet en vormgeving