Verzekeringen

Oeps! Een ongelukje zit in een klein hoekje. Zorgeloos ervan op aan kunnen dat alles, altijd en overal voor u geregeld wordt? Dan bent u bij Hendriks Financiële Diensten aan het goede adres.
 

Zowel privé als zakelijk goed verzekerd

Goed verzekerd zijn kan u een hoop narigheid , geld en stress besparen en daarom is het belangrijk dat u zowel privé als zakelijk goed verzekerd bent. Zo kunt u ook in onderstaande situaties rustig achterover leunen, zonder zorgen, terwijl alles voor u geregeld wordt! 
  • U zit net even niet op te letten als de auto voor u plots remt. Boem! Botsing. En nu? Hoe kunt u straks weer veilig de weg op?
  • Tijdens een heerlijke vakantie in de Spaanse zon ontdekt u dat er in uw hotelkamer is ingebroken terwijl u op het strand lag te genieten. En nu? Dekt uw reisverzekering dit ook?
  • Na een val van de steiger zit u noodgedwongen thuis. U kunt de komende maanden niet werken en raakt misschien zelfs wel arbeidsongeschikt. De nachtmerrie van elke ZZP-er. En nu? Hoe komt er nu brood op de plank?

Totaal verzekeringspakket

Er zijn tientallen verschillende verzekeringen en nog meer verschillende verzekeraars. Het is begrijpelijk dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig hebben wij helder zicht op alle mogelijkheden en kunnen wij u prima adviseren over de risico's en bijbehorende oplossingen. Wij staan u bij in het totale pakket aan verzekeringen: van levensverzekering tot uitvaartverzekering en van arbeidsongeschiktheid tot aansprakelijkheidsverzekering. Wij zijn er voor al uw verzekeringsvragen!

 
    Hypotheken

U heeft uw droomhuis gevonden! En nu? Wij zorgen er graag voor dat het op papier net zo goed zit als met uw gevoel.
 

 Lees meer
   Verzekeringen

Oeps! Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorgeloos ervan op aan kunnen dat alles, altijd en overal voor u geregeld wordt? Dan bent u bij Hendriks Financiële Diensten aan het goede adres.

 Lees meer
   Financieringen

Geld lenen voor een mooie boot, nieuwe auto, of een carport om die mooie nieuwe auto onder te zetten? Wij zoeken graag een bijpassende lening voor u met lage rente.

 Lees meer
   Over HFD

De persoon achter Hendriks Financiële Diensten is Henk Hendriks. Een doorgewinterde, flexibele adviseur met jarenlange ervaring en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Hij helpt u graag met elk (financieel) vraagstuk verder.

 Lees meer
   Maak een afspraak

Wilt u advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Volle agenda? Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever bezoek aan huis? Ook dat is geen probleem. U vraagt, wij draaien!  
 

 Lees meer
 

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP Dronryp

   0517 384 420
  info@hendriksfinancielediensten.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953
©2020 Hendriks Financiële Diensten | Realisatie: WIE internet en vormgeving