Wonen

Je ziet jezelf al wonen in dat mooie pand in de stad. Of in die boerderij op het platteland. Of je wilt verhuizen en eerst je huis verkopen. In alle gevallen is het een grote en ook spannende stap. Je koopt of verkoopt tenslotte niet elke dag een huis. Welke keuze je ook maakt: er komt een hoop bij kijken. Natuurlijk wil je het goed geregeld hebben en niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Je wilt niet over één nacht ijs gaan. Je wilt het bestendig, correct en vlot geregeld hebben.

 

Betrouwbaar en voordelige tarieven

Wij begrijpen wat er komt kijken bij de koop of verkoop van je huis. Niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk.  Wij begeleiden je graag op maat. Wil je de bezichtigingen zelf doen? Of juist alles laten doen? De keuze is geheel aan jou. Jouw wens is voor ons leidend. 
Wij hebben de kennis en ervaring om jou compleet te begeleiden. Het is echter helemaal aan jou om te bepalen wat je wilt. Bij ons betaal je dus alleen voor wat je nodig hebt.
 

Kies jij voor Hendriks Wonen? Dan kiezen wij voor jou. We maken tijd voor je vrij en zijn goed bereikbaar, terwijl we je vlot en aandachtig begeleiden naar jouw nieuwe stap. Of het nu gaat om het verkopen van je huidige woning, het kopen van je nieuwe woning of beide.

Tijd voor verandering ? Bij ons ben je aan het juiste adres voor begeleiding op maat, zowel praktisch als juridisch en financieel. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek om te bepalen hoe wij jou passend kunnen begeleiden.


  Bekijk ons aanbod

 
    Hypotheken

Je hebt je droomhuis gevonden! En nu? Wij zorgen er graag voor dat het op papier net zo goed zit als met je gevoel.
 

 Lees meer
   Verzekeringen

Oeps! Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorgeloos ervan op aan kunnen dat alles, altijd en overal voor je geregeld wordt? Dan ben je bij Hendriks Financiële Diensten aan het goede adres.

 Lees meer
   Wonen

Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag. Als je zo'n keuze maakt, wil je het natuurlijk goed geregeld hebben. Dat begrijpen wij. Om te voorkomen dat je voor onaangename verrassingen komt te staan, begeleiden we je op maat. Of je nu bepaalde zaken zelf wilt regelen of alles uit handen wilt geven, samen bekijken we wat voor jou passend is.

 Lees meer
   Uit elkaar

Scheiden is een emotioneel proces, waarin ook nog van alles geregeld moet worden. Je hebt verdriet, stress, veel vragen en geen idee wat er bij een scheiding komt kijken. Als jij je eigen weg wilt kiezen, dan lopen wij graag een stukje met je mee.
 

louboutin schuhe christian louboutin louboutin schuhe louboutin schuhe outlet louboutin online louboutin deutschland louboutin damen schuhe louboutin pumps louboutin schuhe online louboutin schuhe outlet christian louboutin louboutin schuhe sale christian louboutin louboutin schoenen christian louboutin cheap louboutin uk louboutin shoes online louboutin schoenen christian louboutin christian louboutin sko

 Lees meer
   Over HFD

Hendriks Financiële Diensten wordt gevormd door ons, Henk Hendriks en Carola de Jong. Wij zijn inmiddels doorgewinterde adviseurs met jarenlange kennis van het vak. Ons streven is jou te laten wonen zonder zorgen.

 Lees meer
   Maak een afspraak

Wil je advies? Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Volle agenda? Ook buiten onze kantooruren zijn wij flexibel. Liever bezoek aan huis? Ook dat is geen probleem. 

 Lees meer
 

Contact

Hendriks Financiële Diensten
De Alde Mar 30
9035 VP Dronryp

   0517 384 420
  info@hendriksfinancielediensten.nl

AFM nr.: 12045501
Kvk nr.: 70446156
Kifid nr.: 300.016953
©2020 Hendriks Financiële Diensten | Realisatie: WIE internet en vormgeving